svētdiena, 2013. gada 14. aprīlis

Saulainā svētdiena

 Mūsu saulainā svētdiena iesākās ar velobraucienu uz Ķāķišķi...
Abi ar Rūdolfu apciemojām Ilzi un Gati. Apskatījām mazo sunīti Riku un citus zvērus. Jāsadraudzējas ar Riku, lai pieņem kā savējos un nekož, kad izaugs. Aizbraucām arī pie omes un vecajā pagrabā dabūjām svaigus ābolus.



un vēl atradums...Mamma mājas priekšā rok ārā vecu celmu. Zemju kaudzē pamanījām, kādu senu rotaļlietu - krūzīti. Laikam jau no manas bērnības...neatceros

Mājupceļā redzējām arī stirnas, labības laukā barojamies, un milzum daudz dzērves...Diemžēl ar telefonu ātri nemācēju nobildēt.

Un, kur nu diena bez rokdarbiem...
Pasūtījums no Rūdolfa...tamborēts paklājs jaunajai istabai
tā kā istaba būs pelēcīgos pirātu toņos, tad arī paklājs nebūs košs...lieku kopā dažādas dzijas un to atlikumus no maniem kāmja krājumiem.

No sākuma laikam neapjautu, cik tas būs liels darbs...paklājs būs apaļš un biezs...lai ziemā spēlējoties uz grīdas būtu silti. Lielāko daļu no dzijām lieku 4kārtīgi un tamborēju ar 5 nr tamboradatu.



Palīgā ņemam no omammas mantoto grozu, lai apkopotu nepieciešamās dzijas.


Pēc labi pavadītas dienas, gardas vakariņas. Kartupeļu pankūkas, mūsu mīļākās. 








trešdiena, 2013. gada 10. aprīlis

Mīksta,silta jaka Katrīnai

Jau kādu laiku dziju plauktā iegūlusi dzija Alize Tango...Tad nu vakarvakarā, skatoties LNT romatisko kino, ienāca prātā doma par fikso jaku Katrīnai. Dzija ellīgi mīksta un silta, tik mīnuss,ka sastāva ir arī sintētika. Bet nu neko...dikti skaista dzija.

Lai ātrāk tiktu galā, uzsāku jaku - reglānu no augšas. Dzija rupja, ar 5 nr adatām darbs ātri vien vedās...šodien ceļā uz Liepāju paturpināju un vakarpusē,jau Katrīna iepozēja ar jauno štāti.

Arī šodien modes namā RDA iegādātie šorti jāparāda:)) Vispār šodien, mums ar draudzeni, gadījās neiedomājama veiksme - tikām pie vēl neizlikta pieveduma modes namā RDA un braucām mājās pilniem maisiem praktiski jauniem, moderniem apģērbiem bērniem.





dzija Alize Tango - 23%vilna, 47%akrils, 30% poliamīds. Jaka pūkaina, nekož un spīd... Svarīgākās prasības jaunkundzei:)

Rīt varēs pucēties dārziņā!

svētdiena, 2013. gada 7. aprīlis

Gazelle

Juhūūūu...

Mana ilgi sapņotā Gazele ir mājās...pareizāk būs velosipēds Gazelle Lady Liu.

Jau kādas pāris nedēļas velosezona jau atklāta  ar savu divas iepriekšējās sezonas braukto riteni Panther Sophy. Ar velo tāpat kā ar apģērbu - man nepatīk lietas, kas tādas pat ir vēl čupai cilvēku. Šogad jau mūsu ciemā vēl 2 šādas Pantēras, tāpēc man savajadzēja ko jaunu un atšķirīgu.


Tad nu sarūpēju ellīgi labu un skaistu, baltu, rakstainu Gazelle Lady Liu riteni. Kaut kā tādi dzīvnieki vien man ir - Pantera, tagad Gazele:) 


Neizdevās mana iecere par bagāžnieku arī priekšā, toties bija iespējams uzlikt milzīgo pīto grozu, kuru nepareizu nopirku Pinumu pasaulē vecajam ritenim. Grozs, kurš smaržo pēc viciņām un ir ļoti ietilpīgs. Var ielikt lielo pleca somu un vēl adīkļiem vieta atliek.


Nepacietībā gaidu rītdienu, kad varēšu doties tālākā izbraucienā un kārtīgi notestēt jauno braucamo.

Lai arī Jums labi rullējas!